چرا معمولاً افراد در پرواز های خارجی آب گوجه فرنگی را به عنوان نوشیدنی انتخاب می کنند؟
به نظر می آید نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از مسافران پرواز خارجی آب گوجه فرنگی است که در هواپیما سرو می شود. این مطلب را تقریباً در هر پروازی که آب گوجه فرنگی سرو شود می توانید مشاهده کنید، اما این مطلب بر روی زمین صدق نمی کند. دلایل آن چیست؟ آیا منشأ خاصی برای آن وجود دارد؟
طبق برخی مطالعات، آب گوجه فرنگی و بسیاری از غذاهای دیگر در شرایطی فشار کم است مثل هواپیما نسبت به طعمی که در حالت عادی دارند، طعم مختلفی(در مورد آب گوجه فرنگی بهتر) می دهند.